Sandra – fotograf i Hønefoss, Jevnaker og Hole

Februar 2016 turte jeg å starte med drømmen om mitt eget enkeltpersonsforetak, «Sandra Larsson», hvor jeg ønsket å tilby tjenester innenfor fotografi, men også små grafiske oppgaver.

Min bakgrunn

Jeg har vært interessert i fotografering siden 2009, og har hentet erfaring fra ulike hold før jeg startet opp firmaet mitt i 2016. Opp gjennom årene har jeg deltatt som fotograf i bryllup, konfirmasjon, samt ulike portrettoppstillinger. Min stil er naturlig, hvor jeg har falt pladask for fotografering i naturlige settinger, men jeg har også noe erfaring med oppstilt fotografering.

Fra før av har jeg en høyere utdanning innen medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi. Min utdannelsesbakgrunn har gitt meg grunnleggende innsikt i fotografi, som også gjorde at jeg ble bitt av basillen!

Digital markedsfører på dagtid – fotograf i helger

Enkeltpersonsforetaket kombineres med en fulltidsjobb som digital markedsfører, og gjør at jeg fortsatt kan opprettholde og videreutvikle min kunnskap, erfaring og lidenskap for fotografering. Du kan med andre ord kalle meg en deltidsfotograf. Jeg er stort sett tilgjengelig i helgene, og er fleksibel med tidspunkter. Blir det regn den dagen vi skal ta portrettfotografering, ja, så reserverer vi en ny.

Jeg vil likevel være obs på at jeg ikke kan tilby alt en heltidfotograf har muligheten til, og det er også derfor jeg setter prisen lavere i tillegg til at flere bilder er inkludert. Alle inntekter går til å oppgradere utstyret – slik at jeg kan gi deg et enda bedre tilbud 🙂

Se gjerne nærmere på min portfolio for å se hvilke bilder jeg har tatt tidligere.

Spør meg gjerne hvis du har spørsmål, jeg er stort sett ganske fleksibel.

Tilbakemelding fra andre ansettelsesforhold

«Sandra gjorde en kjempejobb som fotograf i vårt bryllup juni 2016, hvor hun fulgte oss gjennom hele dagen. Hun fanget alle de fine øyeblikkene, både de obligatoriske brudebildene og flotte stemningsbilder av oss og gjestene våre gjennom dagen. Hun var svært engasjert og godt forberedt på oppgaven sin, og opptrådte profesjonelt samtidig som det var veldig hyggelig å ha henne som en del av vårt bryllup. Sandra har vært veldig imøtekommende og hun har hele veien lyttet til hva vi ønsket. Vi er kjempefornøyd med utførelsen av oppdraget og sluttresultatet. Vi sitter igjen med utrolig mange flotte bilder fra vår store dag, og kan varmt anbefale Sandra til andre!» Linn Korgerud, 2016

«Sandra har utført sine oppgaver som grafisk designer på en særdeles god måte, og samtidig bidratt utover sitt ansvarsområde. Hun er alltid blid og positiv og var en viktig del av markedsgruppa både faglig og sosialt». Markedssjef i Revolve NTNU, 2015.

«Sandra har klart denne jobben svært bra og hennes arbeidsvilje har gjort henne til en ressurs for mediehuset. Hun fremstår som selvstendig, positiv, og hardtarbeidende».  Grafisk sjef i Studentmediene i Trondheim, 2015.

«Hun vet å levere gode produkter, være effektiv og målrettet, samtidig som hun viste et stort engasjement for videre utvikling av avisen. Arbeidet har vært utført på en utmerket måte, og Unikum kan anbefale Sandra på det varmeste til framtidige arbeidsgivere». Ansvarlig redaktør i Unikum, 2012.