FAQ: Spørsmål og svar

FAQ: Hvilke erfaringer har du?

Jeg har kun jobbet profesjonelt med fotografering siden sommeren 2016. Før den tid har jeg hatt ansvar som fotograf i flere bryllup, konfirmasjoner og portrett for nære venner og familiemedlemmer. Jeg har ingen formell utdanning innenfor fotografering, men jeg har alltid hatt en lidenskap for å skape evige og fine minner som gleder andre. På bakgrunn av min manglende formelle kompetanse forsøker jeg alltid å være løsningsorientert og etterstrebe gode resultater – noe mange av mine kunder har satt meget stort pris på.

FAQ: Levering og betaling

Hvordan leverer du bildene?

Jeg laster opp sorterte og behandlede bilder i skytjenesten Dropbox. Her kan du enkelt se igjennom og laste ned bildene i full kvalitet. Fordelen med Dropbox er at dere får bildene med en gang de er ferdig, hvor jeg sender dere en mail med en lenke til deres egen mappe.

Hvordan laster jeg ned bildene fra Dropbox?

Når du er inne i mappen markerer du alle bildene (cmd+a / ctrl+a) og klikker på «Download». Deretter får du en zip-fil, som du åpner og pakker ut. Se bilder for visuell beskrivelse nedenfor:

Zip-fil fra Dropbox

Åpne zip-fil fra Dropbox

Kan jeg få bildene levert på en annen måte?

Ja, selvfølgelig. Jeg har mulighet til å levere bildene via minnepenn, som sendes til deres oppgitte adresse. Legg merke til at det normalt sett tar lenger tid.

Hvordan betaler jeg deg?

Jeg sender ut en digital faktura, på den e-posten dere har oppgitt, ca. 2 uker før oppdraget finner sted. Deretter har dere 14 dager på å betale. For større oppdrag betales depositum normalt sett 1 måned før oppdraget finner sted.

Har du flere spørsmål? Ta kontakt gjerne kontakt!